Wednesday, June 10, 2009

-:: Gedik sakan ::-

Sepatutnya n3 ni da masuk semalam tapi kemalasan melanda diri Cik Sakura..
Sabtu ke majlis cik Wanie ..
Ahad ke majlis perkahwinan di Johor .. ( x der mood nak citer pasal owang kawin.!!)
Ahad malam sampai Isnin majlis lepak² gedik² ngan kawan ²..Hehehehe..



Ri isnin Sakura saje apply cuti dan bergedik kat Klcc ngan Ili , Julie , Athina and friend..
Nge nge si Ili ni heboh dok ajak Cik Sakura gi Aquaria KLCC ..Tengok ikan besar² kata
nya..So gi la juga walapun mate ngantuk coz lepak sampai pagi Isnin x hilang lagi...

Meh skodeng pic meh..


Kat tepi tu der owang .. Sibuk jerk , owang nak ambik gambo dier mengendeng kat tepi tu so x dapat la full..Shohhhh shohhh nyebuk je!!


Kat sini banyak ikan besar²..Ermmm tula kecik² x nak gi tengok ikan da besar baru nak tengok ikan!!! Tengok ikan x pe bela anak ikan!! Haremmmm..huhuhu


Ni plak ntah ape binatang ntah...( nama² Sakura men bantai jerk!!!! ) kui kui kui..


Ni Sakura ngan Ili Syazwana..My best friend...


Bergedik-gedik dalam Aquaria Klcc...Cantekkan pic nie!!!


Kami di kotak puteh......

Ni plak b4 Cik Sakura pulang ke rumah my sista...
Next time lepak lagi ye yayang Ili....

Tu sajok sessi gedik Cik Sakura ari isnin waktu siang...



2 comments:

Cik AniS GalaxY said...

sakura jenjalan x roger anis pon.
hope 1 ari nnti kite dpt jmp k dear
insyaAllah anis blk melaka 21hb nie..


suke sakura time nie
nampak comel
cantik baju sakura pakai 2

[[ Sakura ]] said...

Cik Anis Galaxy..

Ok ok b4 21 hb ni sakura mesej anis k...Kompom leh jumpa..

meacih..meacih...
(mayu nye saye..) (^_^)