Sunday, March 15, 2009

-:: Majlis Kawin Cuzenku lagi.. ::-


Salam semua..
X der apa yang nak Sakura hupdatedkan selain menghupdated sekitar majlis persandingan sebelah lelaki yang berlangsung di Dewan Japerun Masjid Tanah...
Happy sangat bila majlis semua berjalan dengan lancar...



Pasangan pengantin yang sama cantek sama padan...



Pasangan Pengantin melangkah rapi diarak sambil diiringi kumpulan kompang.....



Makan beradap bersama tetamu yang hadir...



Xcually Sakura ske pic nie...Erm macam di pentas teater la plak kan..!!!!



Sakura disisi cuzen tersayang..... Menghabeskan zaman kanak2 ku bersama nyer .. Sekarang milik orang...



Sakura bersama isteri Mohd Khairul...Cuzen baru ku...



Tenkiu Fariq!!!! I like this picture....



With my luvely friend......



Barisan kawan2ku yang memeriahkan majlis Perkahwinan Pasangan ini...Tenkiu coz sudi datang ke majlis my cuzen ku ini...



Semoga ikatan kasih sayang Mohd Khairul bersama Anita akan berkekalan sehingga hujung nyawa...Amin






Harusla Sakura letak picture nie coz Sakura ske....... Tenkiu Fariq my best friend....



My friend Fariq.....Nanti turn aku ambilkan erk!!!! Bila x tahu..Calon pon x der...
Sape ada kasi satu boleh ? Muahahha



Dalam keadaan yang serba keriangan , disini Sakura tidak putus2 berdoa agar bapa saudara Sakura iaitu bapa Khairul yang kini berada di hospital supaya cepat sembuh....




4 comments:

-cD- said...

kazen sumer da kawen.. tuan blog bile lagi? larikkkkkkkkk

[[ Sakura ]] said...

cD.....


tu la cuzen semua da kawen..tuan blog x der calon lagi...

nota kaki :/
erm sape ada bf lebih pas sini satu !!!! nge nge nge nge

kabussenja said...

nota kepala : pix no.7
Amboii amboii amboii.. lentikk gitu ori kewww... hehehe (gurau jek..) pink gitu...i likeeee...

[[ Sakura ]] said...

kabus senja..


lentik itew menawan..hahahah
x ori tu tampal nye je......
nge nge nge

i like pink u!!!