Sunday, March 1, 2009

-:: Jom Heboh Melaka ::-

28 Febuary & 1 March 2009...

Jom Heboh Melaka....
Orang Melaka gi x?
Erm memulakan cam malas nak gi..Memang x nak gi da sebab last year pegi ngan member turun jer kereta terus hujan..
So perkara ini berulang lagi...
Sabtu bz ngan kije and nak gi umah orang kawin..
Ahad nak gi Jb 4low cuzen...
Tapi kan!!! Tetiba dapat mms dari member " weh x nak beli t-shirt TV 3 ?"..eRM cantek ar..Simple n nice!!!!


Huhuhu Nak beli ar cam nie...So gigih kan juga nak balik awal...So gerak dari JB kol 5.10 and terus gerak x der singgah memana..Memandangkan hari hujan sepanjang jalan , just bawa 110 km/jam...Sampai Melaka kol 7.00 ptg..Mendung sangat2..Ni kalau hujan memang bertaburan orang Melaka balik umah nie!!!!!! Sampai je jom heboh terus ke Gerai Cenderamata TV.... Terus beli T-shirt tu!!! Ingat nak beli lagi 2helai tapi habes stock... X der rezeki kan!!!!!!!!

Meh tgk pic meh!!!!!


Tengokla langit tu!!! Sangat ngeri.......


Ni plak sesi bergambar bersama artis!!!! Mereka sangat la ramah....Ifa Radziah sangat kurus dan sangat cantek.... Fauziah Gaos , rambut youuu sangat cantek...





HuHuhU ni la barang TV3 yang aku beli n dapat semalam!!! Berbaloi la juga walapun kejap je and cuaca time tu , Allah jer tahu!!!!!!

Okla x de pe nak story agi pasal Jom Heboh semalam coz aku balik awal dan sangat sekejap distu...Balik Hujan lebat and redah jer......Kuyup pon kuyup la!!!!! Janji ape yang aku nak da dapat!!!

Balik tu singgah Subaidah , isi perut jap!!!! Huhuhu nak balik cepat coz da janji nak ambil member pulang dari Kuala Lumpur.......





2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila nak JOM HEBOH genting lak nih..?

hahhahaha IFA RAZIAH tuuuuuuuu

hehhehe...tak bleh blah!

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya....


genting kota buang duit!!!
jom!!!!



hehehhe siyes IFA radziah cantek tu!!!