Thursday, November 27, 2008

_:: Kerana Itu ::_




Salam Jumaat Semua....
Macam mana ngan Jumaat kali ni ? Pepown semoga Jumaat kali ini lebih diberkati ...Amin

Cik Sakura da binggung ri nie..
Nape erk?Erm Hati jerk yang tahu..
X pe x pe...
Okla sebenarnya macam nie , Cik Sakura ada account Myspace dan Friendster..
Tapi kan Cik Sakura nak tutup account Myspace da..


http://emo.huhiho.com


Cik Sakura nak delete account Myspace da...Sebab ape?
Sebab - sebab nye :-
1. Buhsan
2. Fikir balik sampai bila nak main Myspace
3. Myspace banyak unsur penipuan
4. Erm diri yang tahu....



http://emo.huhiho.com

Ni plak Friendster Cik Sakura..


Sebenarnya Cik Sakura sayang lagi ngan Friendster Cik Sakura nie coz Friendster ni banyak berjasa pada diri...

Ye ar mana taknyer , semua member dari tadika , sekolah rendah , menengah , kolej leh jumpa balik....Sampaikan member dari darjah 1 aku ponw jumpa n terus rapat sampai sekarang...

Cik Sakura sebenarnya sayang gak nak delete Myspace sebab adalah kenalan rapat disitu..
Tapi biarla Cik Sakura beralah demi persahabatan...Ceh bermadah pujangga la plak....

Cik Sakura minta maaf erk pada member blog yang ader Myspace Cik Sakura...Tak pe Cik Sakura still leh contact melalui blog ini.....


Andai kata Cik Sakura X contact kalian bukan bermakna Cik Sakura lupakan semua ...Ape pon Cik Sakura sayang semua....Muaahhhhh..

http://emo.huhiho.com

Ingat la wahai Sahabat ku :-

"Persahabatan ibarat satu janji yang dibuat dalam hati.. tak dapat ditulis.. tak dapat dibaca.. tapi tak akan terpisah dengan jarak dan tak akan berubah dengan masa. Sedetik di mata.. selamanya di jiwa"


4 comments:

Nurmala said...

naper nak delete myspacE??

[[ Sakura ]] said...

Nurmala..

Keciwa sikit la kak...
Xpe la..

cik wanie said...

wanie pun baru jer delete acc myspace,
malas nak involve lagik,
mcm sakura ckp lah,
byk "penipuan"
wanie dah byk kali kena,
huh!!!!!
[tetiba emo kejappp]

[[ Sakura ]] said...

cik wanie...


tu ar...
sakura dah buhsan..