Monday, November 24, 2008

_:: Dapat Award dr CikMin!!!!!!!!! ::_

Tin Tin Tin...iskh iskh ape bising2 nie...
Wa buka je pintu tengok ada hadiah la.......
Cik Sakura dapat award lagi...
Dari sape erk?
Cik Min bagi award kat Cik Sakura ...
Meacih la Cik Min ..susah2 jerk..
Tapi x pe len kali kalu der award lagi bagi Cik Sakura taw!!!!

Tenkiu so much!!!!!!!!!!!!

Cik Min oooo Cik Min mengenai tag Cik Min tu kan , Cik Sakura minta maaf banyak2 coz x sempat nak jawab coz Cik Sakura busy jaga mom Cik Sakura di hospital....Anyway tq coz ingat Cik Sakura ye Cik Min......

Muaaaaaaaahhhhhhhhh kat pipi sikit khas untuk Cik Min....

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak yanie pun nak award gakkkkkkkk...heehehe...utk anugerah pelakon air mata di hati tu


uwaaaaaaaaaaaaa

[[ Sakura ]] said...

yanie putrajaya......

award untuk pelakon air mata di hati erk?
erm ni kene nek mesyuarat nie coz x penah ada pencalonan " pelakon air mata di hati " nie....



hehehhe