Friday, September 19, 2008

__T.A.G__

Ha...1st time Cik Sakura kene Tag..Sape yang Tag Cik Sakura nie ?
Dak Hanie la...hehehehe gatal sungguh men Tag Owang..
Tak pe tak pe Cik Sakura try occay....

* link to your tagger and post these rules on your blog
* share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
* tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
* let them know they're tagged by leaving a comment on their blog
...________________________________________________________...


  • HENPHONE...
Pantang ade Henphone keluaran baru Cik Sakura pasti berangan nak beli Tapi selalu berangan dapat jerk..Erm setahun 2 kali Cik Sakura tukar..And Now Cik Sakura pakai Henphone Nokia 5610 Xpress Music...Rase pasni tak tukar kot coz nak simpan mahu Kawin..huk huk

  • ALAT SOLEK...
Ni satu penyakit Cik Sakura..Orang selalu pakai alat solek ni sampai habes..Cik Sakura plak suka beli jadi koleksi...Pemerah pipi der 3 warna ( entah bila nak pakai pon tak tahu )..Mascara ada 3 gak yang letik , x lentik pon ada...Iskh banyak la..

  • LESEN
Ha sebut pasal lesen dengan bangga nye Cik Sakura ada 2 lesen ..Lesen kapal terbang ..eh salah salah lesen kete la...Dan Cik Sakura ada lesen motor tapi sayang sekali lesen L da mati tapi selamba jer bawa scooter ku mengayau bandar Masjid Tanah..HEHE..(Pasal Lesen ni Cik Sakura curi soklan dari Dak Hanie..!jgn marah ye!)

  • KASUT
Kasut?Huhu bestnye kalau hari2 tukar kasut..Hobi mengumpul dan melaburkan duit kat vincci , nose dan kedai kasut yang menarik ....Jangan cakap ar..Kalu Test jerk , pasti mau beli.....Erm sedangkan kaki ader dua jerk kan!!!!

  • GAMBAR
Ha sebut pasal gambar !!! Cik Sakura ske sangat ambil gambar..Sampai kalau kat traffic light pon sempat jerk posing..Hehehe pastu kalu picture ngan kawan-kawan pulak Cik Sakura akan cuci dan simpan dalam album kesayangan Cik Sakura..Ada la album tu akan Cik Sakura jaga dan simpan dengan baeknye....

  • WAYANG
Wayang ?Huh memang Cik Sakura kaki wayang..penah balik kol 2.00pagi sebab tengok wayang..Cik Sakura gi ngan teman Cik Sakura ..HEHEHEH..Tapi la nie jarang tengok coz bulan puasa kan!!!!!! Lat tengok citer S.E.P.I ngan abg Rizal.....huk huk huk

  • MUSIC
huhu Music memang favourite aku...Masuk kete dengar lagu..Onn PC dengar Lagu..Nak tido pon dengar lagu..Kalu gi toilet kat shoping complex pown dengar lagu..Aku ngan music bagai x boleh dipisahkan...ermm

Cik Sakura Nak TAG :-

Cik Anis Galaxy
Encik Khairul
Cik Yanie
Cik Kasih
Encik Gunia Ilham Anda
Cik Nurmala
aigoo-saranghae



4 comments:

DaK haNIe said...

nk mascara 1....nk yg lentik punyer...
muahahaha....
hoyeee!! berjaya menjwp..
dakhanie kasik 5 bintang.. =P

[[ Sakura ]] said...

naseb baik 5 bintang dak hanie kasi...kalu 1 bintang mahu kene makan dak hanie nie..jenuh perah otak pepagi nie..pewut da lapo..nge ngeh

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ALAMAK...cik yanie pun kena tag ker...touch n go tak dak ek...

kekkeke...nanti2 cek yanie wat ek....nak sambung tulis kad raya sat....huhuhu

miss galaxy said...

cik anis dah jawab..
tp kan cik anis pakai jawab jer..hahaha..