Wednesday, July 30, 2008

[:: Bawa diri Ke Genting Highland seketika ::

Date : 30 July 2008

Time : 11.00am - 5.30pm

Location : Genting Highland Theme Park

Semalam aku cuti.Saje je apply !!!! Hehehe untuk hilang kan tension yang ader..Tension ke..?Erm ada la juga..So , dengan cuti yang aku apply ni , abg aku plan nak gi genting bawa pekerja nye bersuka ria di sana..Tapi kita orang balik ari jerk!!! X leh stay sana coz abg aku bizi ngan bussines dier..Gerak seawal jam 7.30pagi .. Aku bawa Gen2 aku , then pekerja abg aku bawa satria abg aku..Huhuhu aku akan jadi driver ari nie!!Abg aku jadi boss dok belakang..!!

Sampai jer Gohtong , kenapa jalan masuk arah ke kabel car station lenggang!?Erm hati da terdetik ni mesti kabel car x jalan ri ni..Huhuhu tanye guard kat situ then dier cakap " sorry cik kabel car under maintainance..Argh tension nyer!!!!Yela sah sah la kene daki naik sampai atas!! Huhuhu nasib baik la Gen2 aku gagah perkasa leh daki..Satria lak agak tersenggut coz 1.3.Bunyi ekzos jerk lebih...huhuhuhu



Ha korang nak tahu , ni la games pertama aku naik biler sampai jerk kat outdoor theme park..Da 2x aku datang genting x naik sebab ramai jerk orang nak tunggu turn naik flying coester nie!!! Huhuhu berdebar gak sebab bila da log jer sangkar tu , takut mula datang..Abg aku n sis Ziema gelakkan kami..Siyes la wei , takut giler , melayang dibuatnyer!!!!! Sampai tudung aku terabut!!!..pe pown best!!! Try ar..



Ni plak game ke2 aku naik..Xcually tak takut sangat sebab da penah naik ngan member² dulu...Relax jer , rase aku naik boyan dihayun satu dunia plak...Yang kelakarnyer pekerja abg aku sorang ni sangat penakut , dier genggamnyer rantai boyan tu dengan muka yang pucat dan x cakap pape...huhuhuhu


Ada berani ? BERANI beb!!!!!!dah turun berani ar cakap!!!! Tgk orang naik seronok giler tapi cube dah duduk kat situ , YA ALLAH berdegup jantung dibuatnye!!! Space shot nie time naik slow jerk! Tapi bile turun macam nak tercabut nyawa!!!!!!! Jerit ar ape lagi !!! rase punggung x jejak beb!!!!! Jangan cakap aku penakut k...!!!!!


Ni last game yang mencabar aku naik!!!! Aku naik ngan abg Adi..Segala beg , camera ,dan hp tidak dibenarkan bawa..Picture ni sis Ziema yang ambil kan!!!! Kalu sape der sakit jantung ke jangan la naik..Aku yang x der penyakit pown rase cam nak mati!!! Jerir sekuat hati leh hilangkan sekejap ape yang aku pikir selama nie!!!Huhuhu enjoy!


<>


<>


Nasib baik cuaca semalam baik dan sejuk jer!!!!!Kabus x berapa tebal...Kira nasib baik la coz dulu aku gi kabus tebal and semua game terpaksa tutup!Da puas da men semua game , perut lapa da....Maklumla sejuk² ni..Kitaorang pilih Pizza Hut tempat isi perut walapun harga nyer double berbanding tempat lain..Bedal jer la labu!!!


Ni last aktiviti aku kat sini..Hehehe anta kaki kat sini!!! x mahal hanya RM 68 jerk!!! Relax jer bila kaki kiter orang urut..Tahan geli...huk huk huk..

Sebenarnya banyak lagi pic yang menarik tapi nie jer yang larat aku upload..Hehehe malas da datang !!! Apepown semalam memang best!!!!Bergegar otak asyik dok jerit jerit jer!!!



3 comments:

Ecah said...

uwaaaa... berjalan sakan.. eh! lupa bg salam lak kat tuan blog.. salam perkenalan ye.. jemput la singgah ke blog kami...

[[ Sakura ]] said...

berjalan sambil tenang kan fikiran.sambil menjerit test anak tekak.....hehehehehe

DaK haNIe said...

cewahh...ciksakura ke tmpt cik hanie lerr...heheheheh
mmg best utk release tension..
(sb..kalo jerit kuat2 pn org xheran..ekekeke)